Në Kuvendin e sotëm zgjedhor në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake, Dr. Florin Besimi u zgjodh Kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë.

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikëqyrës të degës së Tetovës.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i ndoqi lideri i BDI-së z. Ali Ahmeti.

Artikulli paraprakBejta: Kënaqësi ta takosh liderin tonë historik z. Ali Ahmeti!
Artikulli tjetërHeung Min-Son bën ndërhyrje brutale, i thyen këmbën yllit të Everton