Në kuadër të zgjedhjeve brendapartiake të Bashkimit Demokratik për Integrim, sot u mbajtet kuvendi zgjedhor i degës së BDI-së në Gostivar.

Kuvendi me shumicë vota për kryetar të saj zgjodhi Bashkim Hasanin.

Kuvendarët e deleguar zgjodhën edhe kryesisë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Gostivarit.

Kuvendarët e deleguar gjithashtu njëzëri zgjodhën edhe kryesinë e degës si dhe këshillin mbikqyrës të degës së Gostivarit.

Punimet e Kuvendit Zgjedhor i ndoqi Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, bashkë me nënkryetarin Nevzat Bejta sekretari organizativ Artan Grubi dhe të tjerë.

Artikulli paraprakFlet agjenti i Muriqit, pas interesimit të Interit
Artikulli tjetërPse ndryshimi i orës sot gjatë natës mund të na bëjë keq?