Jonus Metushi, zgjidhet kryetar i Forumit Rinor i BDI-Saraj

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim, Dega Saraj, ka zhvilluar Kuvendin zgjedhor, ku me këtë rastë u zgjodh kryetari i Forumit Rinor BDI-Saraj, Jonus Metushi dhe Kryesia e Forumit të BDI-Saraj.
Me këtë rast ishin të pranishëm nënkryetari i BDI Izet Mexhiti, deputeti Artan Grubi, kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, kryetari i Forumit Avni Rustemi dhe mysafir dhe zyrtar nga BDI Saraj.
Kryetari i sapo zgjedhur Jonus Metushi,në fjalimin e tij, tha se rina ka qene dhe do të mbetet forcë kryesore në BDI, dhe do të jetë aktive në proceset politike, duke shtuar se rinia do të jetë edhe korektor i politikave në vend.
Zyrtarët e BDI të pranishëm, inkurajuan rinin për punë, pasi që BDI po bëhet parti e rinis dhe e të ardhmes kombtare.