Ja në sa ora nesër takohen liderët e partive politike

Kryetari i Qeverisë dhe lideri i LSDM-së Zoran Zaev për nesër në orën 18:00 në Klubin e Deputetëve caktoi takim liderësh.

“Për shkak të momentit të rëndësishëm politik i cili imponon zgjerimin e kornizës institucionale të takimeve të liderëve, në këtë takim në format 1+1 (lider i partisë plus edhe një përfaqësues të partisë politike”, janë të ftuar partitë me më shumë se një deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë”, citohet në njoftimin e Qeverisë.