Gjyshja ime më thoshte gjithmonë: “kundër zilisë vetëm heshtja të ndihmon”. Askush nuk duhet të dijë jetën tuaj, sukse

Askush nuk është i lumtur dhe i suksesshëm si në Facebook. Nuk keni pse të reklamoni jetën tuaj në një rrjet social për të thënë se jeni më mirë se tjetri. Askush nuk është më i mirë se kushdo tjetër, paratë bëjnë (gjoja) sikur disa njerëz janë më të mirë se të tjerët.

Një objektiv për këtë vit: të jeni më të heshtur. Kam një zakon të keq që u tregoj disa rezultate dhe gjëra interesante të tjerëve.

Edhe pse shumë selektive, zbulova se zilia vjen më së shumti nga ata që më pak e imagjinojmë.

Përveç heshtjes, qëllimi tjetër është të bëjmë që gjërat të ndodhin pa e vërejtur njeri. Siç thashë dhe po e përsëris, mos i tregoni askujt jetën tuaj dhe do të shihni se sa të lumtur do të jeni.

set tuaja, shtigjet që dëshironi të ndiqni, rëniet, dështimet, me pak fjalë, rutinën tuaj.

Nuk i keni borxh asnjë shpjegim askujt. Nuk ka nevojë të dilni vërdallë duke bërtitur sa të lumtur jeni, apo të ankoheni në Facebook, mjafton të shkoni dhe jetoni vetë jetën tuaj.