Në vendkalimin kufitar Tabanoc për shkak të frekuencës së rritur të automjeteve pritet nga 15 deri në 20 minuta për dalje nga shteti.

Në vendkalimet e tjera kufitare, sipas informatave nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë, nuk ka pritje më të gjata nga ana e Maqedonisë për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga LAMM informojnë se intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.