Moti sot në Maqedoni do të jetë me me vranësira mesatare dhe reshje të borës, sidomos në pjesën perëndimore të vendit.

Sipas Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike do të formohet shtresë e borës prej 10 deri 30 centimetra, ndërsa në rajonet malore edhe mbi 50 centimetra.

Temperaturat e mëngjesit lëvizin prej -10 deri -3 gradë celsius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej -5 deri 2 gradë celsius.