Moti sot në Maqedoni në pjesën më të madhe të vendit do të ketë reshje të rrëmbyeshme të shiut dhe bubullima dhe erë veriore të përforcuar, ndërsa vende-vende reshjet do të jenë më të rrëmbyeshme, me procese me intensive dhe në formë të motit të keq.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 11 deri 16 gradë ndërsa pasdite temperatura do të lëviz prej 24 deri 28 gradë Celsius.