Me vetëm 9 dollarë në natë, kjo çadër e montuar në oborrin e pasmë të një shtëpie në Britani është ndoshta më e lira që mund të merret me qira për të qëndruar disa net në të.
Po ashtu në të ndodhet edhe një tualet madje ka edhe kushte të përshtatshme për të mbajtur edhe një mace.

Tenda e Sapphire’s Sheppey mendohet të jetë akomodimi më i lirë në dispozicion në uebfaqen e rezervimit të turistëve.
Tenda, e cila gjendet në një kopsht të mrekullueshëm plot gjelbërim përpos shtratit ka edhe një prizë e cila ndihmon në ajrimin e saj dhe njëkohësisht ka edhe një prizë e cila shërben për karikimin e telefonit ose për hekurosje.

Pritësja e mysafirëve Desire Cyprien ka siguruar gjithashtu një tualet në natyrë dhe tabaka të mbushur me fishekë për mbeturina për mace.