Kryeministri Zoran Zaev sot është drejtuar para qytetarëve përmes një konference për shtyp duke treguar për miratimin e ndryshimeve kushtetuese dhe gjithë procesin e përmbyllur.

Në pyetjen e gazetarëve se si do të përgjigjet qeveria për kërkesën e opozitës për zgjedhje të parakohëshme parlamentare kryeministri ka dhënë një përgjigje interesante.

Zaev ka shtuar se Mickoski kërkon zgjedhje por lutet që qeveria të mos e pranojë, ndërsa për ndonjë vendim të tillë tha se kërkesa do të shtrohet në parti dhe në bazë të vendimit partiak do vendosin më tej.