Ish kryetari i komunës së Karposhit dhe kryetari i partisë politike GROM, Stevce Jakimovski ishte i ftuar në emisionin “Vetëm e vërteta” në Kanal5.

Natyrisht ne jemi në një kaos të tmerrshëm, për fat të keq nga një çështje shëndetësore Covid 19 kthehet në një çështje politike.

Me sa duket dikush dështoi, kryetari i Komisionit për sëmundje infektive bëri një gafë serioze. Dy njerëz në Maqedoni thanë që virusi ka mbaruar, që është rajoni dhe z. Karaxhovski.

Për njërën ne e dimë se ju po predikoni çështje fetare, por për tjetrën ne e dimë se ju duhet të flisni në bazë shkencore, duke thënë se ju njihni grupimet, dhe tani ne po hyjmë në një fuqi shkatërruese që merr Covid 19.

Unë jam më seriozisht kundër bllokimit të qytetit të Shkupit, dmth duhet të zbatohet një shtetrrethimi në ato komuna ku ka më të infektuarit dhe jo në tërë Shkupin. Vendimi përsëri duke mbyllur tërë Shkupin dhe Maqedoninë do të ketë dëme të paçmueshme për ekonominë, tha Jakimovski.