Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 528 shkelje për mosmbajtjen e maskës.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme bëjnë apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.