Prokurorja Speciale Publike, Katica Janeva para pak çastesh ka arritur në Prokurorinë për krim të organizuar dhe korrupsio ku duhet të jep përgjigje për rastin “Reket”.

“Unë ende jam prokuror special publik. Prokurorët e mi i punojnë lëndët dhe shpresoj se këtë vjeshtë do të ketë përfundim të disa rasteve. Sa i përket për sot, për deklaratën time që do ta jap, shpresoj se me argumentet e mia do ta përshpejtoj hetimin”, tha Janeva.