Ish ministrja e Punëve të Brendshme Gordana Jankulloska nuk deshi të komentojë lidhshmërinë në mes arrestimit të Sasho Mijallkov dhe Mile Janakieskit me arratisjen e ish kryeministrit, Nikolla Gruevski.

Ajo nuk e mohoi një gjë të tillë por tha se nuk posedon informacione të mjaftueshme për të dhënë një qëndrim të qartë.