A mundeni që tani nga kjo pozitë që jeni ju mund ta paramendoni se si janë ndjerë familjarët e rastit “Monstra” kur në pres konferencë, para se të fillojë procesi gjyqësor, i emëruan si “Monstra”, dhe i gjykuat para se të fillojë procesi.

A ndjeni keqardhje për atë moment?

Ju e cekët një lëndë, por në punën time disa vjeçare ka pasur shumë veprime që kanë shkaktuar ndjenja të ndara në publik. Nga kjo distancë mund the se gjithmonë jam munduar ti përmbahem standardeve profesionale, pas asnjë qëllim që ta ofendoj, apo ti bëj padrejtësi dikujt.

Ndoshta në ndonjë prej procedurave tek dikush janë paraqitur ndjenja të tilla, por edhe atëherë edhe tani, sepse tani më dhatë mundësinë të përgjigjem, dua të potencoj se asnjëherë nuk kam pasur për qëllim që dikë ta vendos në pozitë të pa lakmueshme, ta ofendoj apo ti bëj padrejtësi.

JANKULLOVSKA: NUK KAM DASHUR T’U BËJ PADREJTËSI FAMILJARËVE TË “MONSTRËS”

JANKULLOVSKA: NUK KAM DASHUR T’U BËJ PADREJTËSI FAMILJARËVE TË “MONSTRËS”

Publiée par TV21 sur Mercredi 14 novembre 2018