Sekretari i përgjithshëm i OBRM-PDUKM-së, Igor Janushev përmes një postimi në Facebook thotë se Prokuroria Speciale vazhdon të jetë e komprometuar.

Janushev thotë se ka ardhur fundi i qeverisë dhe ajo po bie, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Janushev ka theksuar se cilat janë hapat e mëtejshëm që duhet t’i ndërmarrë Prokuroria dhe institucionet tjera kompetente. Ai shton se OBRM-PDUKM nuk do të lejojë që në krye të PSP-së të jetë një person i njëjtë si Katica Janeva.

“Nuk do të lejohet që një zhvatës si Katica të zëvendësohet me një fëmijë të ri, poashtu shërbëtor të Zaevit. Kjo nuk do të kalojë, pajtohuni, PSP është e kompromentuar deri në palcë. Tashmë e dimë, po bie Qeveria”, thotë Janueshev.