Nuk ka asnjë informacion nga LSDM nëse lidershipi i partisë së tyre do të testohet apo do të shkojë në izolim, pasi Muhamed Zekiri njoftoi se është pozitiv në Korona.

Nga ata që janë parë publikisht me Zekirin, gjatë debatit në Tv24, Sekretari i Përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së Igor Janushev njoftoi se ishte testuar dhe doli të ishte negativ dhe gazetarja Dushica Mrdja njoftoi se ajo do të mbetet në izolim 14-ditor.

Janushev i uroi Zekirit një shërim të shpejtë, por nuk tha nëse do të qëndronte në shtëpi derisa të skadonin dy javë të detyrueshëm, me një test apo jo.