Japonia ka vendosur rikthimin e tifozëve në stadiume duke nisur nga e premtja e ardhshme.

Autoritetet vendase miratuan lejimin e hyrjes së një pjese të tifozëve në stadiumet e vendit duke vendosur numrin fiks 5 mijë persona.

Ky vendim vlen për futbollin dhe bejsbollin.

Koronavirusi shkaktoi vdekjen e 977 vetave në Japoni.