Kryetari i komunës së Skenderajt,Bekim Jashari njofton se në fshatin Burojë nuk ka asnjë rast pozitiv me Covid 19!
Ja postimi i tij:
Pa panik: Nga të gjitha mostrat e marra nga IKSHP sot në Skenderaj, nga fshati Burojë dhe rastet tjera kontakt, fatmirësisht nuk ka dalë asnjë rast pozitiv. Pra deri me tani kemi vetëm tri raste me COVID-19 pozitiv në komunën tonë.

Gjithçka varet nga ju të dashur qytetarë!

Ju lutem shumë mos levizni nga shtëpitë e juaja, bashkë do t’ia dalim!

Panik JO, Kujdes PO!