Deri në orën 17 është regjistruar jehona më e ulët e daljes së votuesve krahasuar me zgjedhjet e fundit presidenciale dhe ato të parakohshme vitin e kaluar.

Sipas KShZ-së, deri në orën 17 të drejtën e votës e kanë zhfrytëzuar 28.8 për qind e votuesve të regjistruar.

Në zgjedhjet e fundit parlamentare kjo përqindje arrinte 53.24 për qind, ndërsa në zgjedhjet e fundit presidenciale, jehona e votuesve deri në orën 17 ishte 45.68 për qind.

Në vazhdim mund të shifni tabelën e jehonës së votuesve sipas komunave deri në orën 17h.