Një familje jetonte e vetme në një autobus në Kolorado. Derisa një i huaj shpërndante ushqim për të pastrehët, e pa situatën e tyre dhe vendosi t’i ndihmojë.

Ai vendosi t’i dërgonte në njërën nga shtëpitë e tij.

“Atë kohë ishte dimër dhe bëntë shumë ftohët, u shqetësova se mos po vdisnin fëmijët”, tha Kinch, gruaja që i ndihmoi.