Kryeministri britanik Boris Johnson “vazhdon shërimin e tij” për t’u rikuperuar nga koronavirusi në Spitalin St Thomas në Londër pasi u transferua nga kujdesi intensiv në një repart të zakonshëm mbrëmjen e djeshme.

Një zëdhënës i Downing Street e raportoi këtë duke aktualizuar reporterët për shëndetin e kryeministrit britanik sot dhe duke përsëritur se ai tani është “në një humor të mirë”.

Vendi, i cili i mori masat kufizuese në lidhje me pandeminë më vonë se fqinjët e tij, tani është një nga më të prekurit në Europë.