Ka ndërruar jetë gazetari i mirënjohur nga Manastiri Qenan Hasani.

Qenan Hasani është heroi i vërtetë i Manastirit të vetmuar, zëri i të cilit oshëtiu përmbi tri dekada dhe u njëjtësua me qytetin e konsujve!

Qenani dekada me radhë ka raportuar për shqiptarët e Manastirit, ndërsa vite me radhë, ka qenë gazetar i gazetës KOHA nga Manastiri.
I lehtë i qoftë dheu!