Kryetari i Grekëve të pavarur dhe ish partner i qeverisë, Panos Kamenos përmes profilit të tij në Twiter sot u ka bërë thirrje deputetëve për dorëheqje masive që të mund të bllokohet ratifikimi i Marrëveshjes së Prespës.

“Deri në ora 14 mund ta bllokojmë votimin e Marrëveshjes së Prespës me dorëheqjen e 101 deputetëve. I pari e nënshkruaj dorëheqjen time”, ka shkruar Kamenos derisa u ka bërë thirrje deputetëve për dorëheqje.