Polica aksion antidrogë ka realizuar dhe në vendkalimin kufitar(VK) në Bogorodicë.

Sipas të dhënave që MPB-ja i kumtoi për MIA-n, është konfiskuar një kamion i mbushur me marihuanë.

Ndërkaq Televizioni Sitel raporton se bëhet fjalë për një sasi prej 500kg marihuanë.

Si për këtë rast, edhe për tjetrin që u realizua në Gjevgjeli nga MPB-ja kanë deklaruar se detaje do të kumtojnë gjatë ditës së nesërme.