Në hapësirat e NP”Higjiena Komunale”-Shkup, drejtori Abdusamed Shabani priti kampionin europian në mundje, Besir Alili. Me këtë rast, drejtori përzemersisht e uroi për medaljen e fituar dhe i ndau Mirënjohje për rezultatin e arritur.

I riu Besir Alili fitoi medaljen e artë në Kampionatin Evropian në mundje për kadetë që u mbajt në Firencë të Italisë.

Ky është sukses i madh për Alilin i cili garoi në kategorinë stil i lirë në peshën deri në 48 kg dhe është medalja e parë e artë në kampionat euorpian për kadetë për vendin tonë.