Nga SPB-ja në Shkup njoftojnë se është ngritur padi penale kundër D.Z(35) nga Kumanova i cili dyshohet për prodhim të paautorizuar të lëndëve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve.

Gjatë një kontrollit të policisë dhe legjitimimit të presonit të lartpërmendur, atij i është gjetur marihuanë. Pas kësaj, është kontrolluar vendbanimi i tij i përkohshëm ku janë gjetur 147 saksi me kanabis, rreth 50 gram marihuanë, rreth 50 gram amfetamin, tableta metilendioksimetamfetamin (MDMA).

Pas këtyre gjetjeve, kumanovarit i është shqiptuar paraburgimi tridhjetë ditorë.

Artikulli paraprakLikovë, komuna e interesuar për zhvillimin e turizmit rural
Artikulli tjetërReformat në arsim, Ademi konsulton ekspertët