Kanadaja, Meksika dhe Shtetet e Bashkuara e kanë fituar të drejtën për ta organizuar Kupën e Botës në vitin 2026.

Ato e mposhten kandidaturën e Marokut sot gjatë votimit në Kongresin e FIFA-s në Moskë