“Kandidati për Kryeministër shqiptar, Naser Ziberi nis fushatën me rininë në zemrën e Shkupit në Çarshinë e vjetër

Atmosferë shumë pozitive për një fushatë tē mbarë për fitore të madhe historike, Kandidati për Kryeministër bashkë me rininë nisën fushatën në Çarshinë e Vjetër.

Takime me pronarët e dyqaneve, mikëpritja e tyre e ngrohtë dhe besimi për platformën historike dëshmon se kemi përkrahjen e duhur dhe bashkë do t’ia arrijmë qëllimit! Na priftë e mbara!” – njoftojnë nga Shtabi komunal i BDI-së dega Çair

Për më shumë ndiq linkun: