Kaona Sylejmani te enjten kishte mbrëmjen e matures dhe per dallim nga gjenerata e saj qe vin me makina luksoze ne mbremje, ajo vendosi te vije krejt ndryshe.

Gazetarja Laura Bilalli e emisionit Sevenbizz ishte e pranishme me kamere duke ndjekur nje pamje krejt perrallore.

Kaona erdhi me nje fustan blu dhe me nje karroce me kuaj.

Per Sevenbizz ajo tregoi se pse kishte zgjedhur per te ardhur ne kete menyre kaq speciale ne mbremjen e matures.

Per me shume ndjekni intervisten e plote te saj.