ot, rreth orës 03:00 pranë rrugës rajonale Podmoll-Radozhdë para fshatit Kalishtë, policia e Ohrit ka kapur 12 çanta që përmbanin 196 pako me marihuanë. Me urdhër të prokurorit publik, marihuana është dorëzuar për ekspertizë dhe janë ndërmarrë masa për zbardhjen e rastit.