Është ndër personazhet më të njohur në Kosovë, që u aktualizua qysh në rini të hershme, qysh atëherë kur me zotësi udhëhiqte programe të ndryshme televizive, duke u bërë fytyrë publike. 

Teuta Krasniqi ndër vite u bë një prej fytyrave më të njohura të ekranit, përmes emisioneve e projekteve të ndryshme televizive.

Ajo është aktore me profesion, por shumë natyrale në jetë, shumë e këndshme dhe njerëzore, madje edhe me ata që shpesh abuzuan duke shkruar e shpifur për jetën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Teuta ka ndodh të qaj në ekran. Kaq dhimbshëm!