Këtë të dielë (09 shtator 2018), karavani “Zëri yt” vazhdon në Komunën e Tearcës, ku do të zhvillohet një ditë e hapur me qytetarët – takim me përfaqësues të Qeverisë, ministra, zëvendësministra, deputetë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale etj.

I ftoj të gjithë banorët e Tearcës dhe vendeve përreth, të dielën, duke filluar nga ora 13:00 deri në orën 15:00, të vinë në ambientet e komunës së Tearcës dhe të marrin pjesë me idetë, sugjerimet ose pyetjet eventuale apo vërejtjet për punën tonë.
Ju mirë
presim!

"Zëri juaj" vazhdon në Komunën e Tearcës!

Këtë të dielë (09 shtator 2018), karavani "Zëri yt" vazhdon në Komunën e Tearcës, ku do të zhvillohet një ditë e hapur me qytetarët – takim me përfaqësues të Qeverisë, ministra, zëvendësministra, deputetë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale etj.I ftoj të gjithë banorët e Tearcës dhe vendeve përreth, të dielën, duke filluar nga ora 13:00 deri në orën 15:00, të vinë në ambientet e komunës së Tearcës dhe të marrin pjesë me idetë, sugjerimet ose pyetjet eventuale apo vërejtjet për punën tonë.Ju mirëpresim! Оваа недела (09 септември 2018), караванот „Твојот глас“ продолжува во Општина Теарце, каде ќе се одржи отворен ден со граѓаните – средба со претставници на Владата, министри, заменици министри, пратеници, претставници на локалната самоуправа, итн.Ги повикувам сите жители на Теарце и околните места, во недела, со почеток во 13:00 часот, па сѐ до 15:00 часот, да дојдат во просториите на општина Теарце и да учествуваат со своите идеи, предлози, или евентуални прашања или забелешки за нашата работа. Ве очекуваме!

Publiée par Bujar Osmani sur Mercredi 5 septembre 2018