Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, sot në emisionin Click Plus debaton për situatën politike në vend.

Kasami deklaroi se është i gatshëm të ulet me kryetarët e partive politike shqiptare, përfshirë këtu edhe Ziadin Selen dhe Afrim Gashin,