Deputeti i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi në rrjetin social Facebook, ka njoftuar se aktivistë të ASH-së në Çair, gjegjësisht nënkryetar nëndegësh i janë bashkangjitur subjektit që ai përfaqëson, shkruan nmk-post.

 

 

Sot në degën e Çairit u bashkangjitën edhe Arsim Jusufi, kryetar i nëndegës ZLM dhe Medi Bllaca , kryetar i nëndegës Saat Kulla nga radhët e ASH. Asnjëherë nuk është vonë të jesh në anën e duhur”, ka shkruar Rexhepi ne Facebook.