Kate Middleton po kalon një ditë e vetme jashtë.
Ajo bëri një vizitë në Muzeun e Historisë Natyrore, e të cilit është patrone, të mërkurën për të mësuar sesi Qendra Angela Marmont për Biodiversitetin e Mbretërinë e Bashkuar po ndihmon për të mbrojtur kafshët e egra.

Kate kishte veshur pantallona të gjelbra nga një prej markave të saj të preferuara, Jigsaë dhe një triko burgundi dhe në dorë mbante një çantë Chanel të purpurt.