Katër persona janë lënduar në aksidentin e komunikacionit që ndodhi midis dy automjeteve përballë ASHAM-it në Shkup, konfrmuan nga MPB-ja për MIA.

Sipas deklaratave të dëshmitarëve okularë, përplasja ka ndodhur mes dy veturave “audi” dhe “pasat”.

Dy persona janë transferuar në Qendrën klinike, ndërsa dy në: “Sh. Naum Ohridski”, informojnë nga MPB.