Katër të lënduarit në aksidentin tragjik në autostradën Shkup- etovë, që ndodhi të mërkurën e kaluar janë ende në gjendje kritike. Dy prej tyre janë në Klinikën për anestezion, animim dhe mjekim intensiv, ndërsa dy janë në Spitalin e përgjithshëm të qytetit “8 Shtatori”.

Nga spitali informojnë se pesë pacientë janë lëshuar për kurim shtëpiak, ndërsa tetë janë në repartin për traumatologji. Disa të lënduar janë vendosur në repartet tjera në Qendrën Klinike.