Një tërmet shkatërrues prej 6.2 shkallë ka goditur para gjysmë ore Greqinë.

Menjëherë pas tij, kanë pasuar edhe katër tërmete tjera.

Një i fuqisë 4.4 shkallë ka goditur para 26 minutash, duke u pasuar nga tre të tjerë prej 4.0, 3.7, dhe më i fuqishmi që ka rënë i fundit prej 5.2 shkallë.

Nuk dihet ndërkaq se cilat janë dëmet apo pasojat në njerëz, teksa lëkundjet janë ndjerë edhe në Kosovë.