Në Komisionin për zgjedhje dhe emërime mes pikave të rendit të ditës së sotme është edhe shqyrtimi i kërkesës për apanazh për 12 muaj të parashtruar nga përfaqësuesit juridik të ish prokurores speciale të arrestuar dhe të akuzuar, Katica Janeva, shkruan Telma.

Janeva kërkon apanazh në bazë të mundësive ligjore që nuk përjashtojnë dhe nuk ndalojnë që funksionarët e arrestuar dhe të shkarkuar të kërkojnë apanazh.
Ajo është e akuzuar në rastin Zhvatja së bashku me Bojan Jovanovski dhe Zoran Milevski.

Artikulli paraprakMASH shpallë konkursin për ndarjen e bursave për studentët e rregullt në ciklin e parë të universiteteve publike dhe private 2019/20
Artikulli tjetërUT ndau bursa për ekselentët e ciklit të parë të studimeve