Prokurorja speciale publike Katica Janeva më datën 30 shtator nuk do të bëjë ajvar, por do të votojë në referendum. Në intervistën për televizionin Alsat M, sqaron se bëhet fjalë për moment historik.

Janeva përveçse për referendumin flet edhe për dy raportet e PSP-së – njëri për punën e tyre, ndërsa tjetri i dedikuar për gjykatësit dhe veprimin e tyre të pandërgjegjshëm dhe pamoralshëm. Gjithë intervistën mund ta ndiqni në lajmet e televizionit Alsat-M.