Shefja në largim e Prokurorisë Speciale Publike, Katica Janeva, kolegët e saj Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski, nuk i ka përjashtuar nga procedimi i mëtutjeshëm i rastit “Titanik3”, propozim ky I dhënë nga avokati Elenko Millanov.

Ky vendim i Janevës pason pasiqë mëngjesin e sotëm në seancën kundër Ismet Gurit dhe Ejup Alimit, pala mbrojtesë e këtyre të fundit kërkoi si Janeva, ashtu edhe të autorizuarit e saj të përjashtohen nga rasti “Titanik3”. Ndodhitë e fundit në PSP, dhe konfrontimet publikes mes Janevës dhe Fetait, ishin arsyet kryesore ky avokati Millanov e mbështeti propozimin e tij për përjashtim.

Seanca e radhës për rastin “Titanik 3” është caktua të mbahet me datë 22 gusht.