Zyra për Çështje Penale, Kavadar ka ngritur padi penale kundër R.GJ (34) nga Kavadari për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “dëmtim dhe hyrje të paautorizuar në sistemin kompjuterik”, njofton 1tv.mk.

Ministria e Brendshme njoftoi sot se që nga 4 mars 2017 deri më 10 dhjetor 2018, nga bankomatë në Kavadar, disa herë, nga kartela debiti dhe krediti të B.GJ. nga Kavadari janë tërhequr 79.200 denarë