Sportisti kërçovarë Florim Zendeli shpallet kampion në garat e mundjes në Kampionatin zgjedhor që u mbajt në Shkup.

Kjo nuk ishte vetëm meritë e tij pasi bashkë më të ka punuar fuqishëm trajneri i tij Valdet Bajrami. Florim doli i pari në kampionatin zgjedhor në kategorinë 97 kg.

Ai dhe trajneri i tij thonë se ky është vetëm fillimi dhe se do të punojnë së bashkull për të rrëmbyer vende të para.