Në Astonishment, Manchester, policia mori një kërkesë shumë të veçantë.

Një grua 93-vjeçare, Josie Birds, kërkoi të arrestohej me dëshirën e saj të fundit para se të vdiste. Gruaja është shumë e sëmurë dhe në sajë të nipit, ajo arriti të përmbushë ëndrrën e saj. Të kuptoj se si ndihet në anën e gabuar të ligjit.

Në një postim në Twitter, Pam Smith, nipi i zonjës, tregon historinë dhe falënderon Policinë e Madhe të Mançesterit për arrestimin e gjyshes së tij për të realizuar ëndrrën e saj të pazakontë.

Por nga ana tjetër policia i siguroi të gjithë që arrestimi është i rremë.
“Ne jemi të lumtur që bëmë të buzëqeshë një zonjë të moshuar. E ndihmuam që të realizonte një nga dëshirat e saj të fundit”- janë shprehur policët.