Në mbledhjen e 14 nëntorit të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara do të diskutohet për Republikën e Kosovës.

Këtë për ‘tanjug’ e ka konfirmuar ministri i jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.

Në këtë mbledhje do të diskutohet për situatën në Republikën e Kosovës.

Më herët kishte pasur tentime nga Britania e Madhe që të ndryshojë orarin dhe të rrallohen raportimet për Kosovën, gjë që ishte kundërshtuar nga Serbia dhe Rusia.