Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça vazhdon realizimin e projekteve në Qytetin e Shkupit. Zbukurimi i Shkupit gjithandej flet për punën e pandalshme të drejtorit Muça.
Edhe në ditën e parë të Muajit të Shenjtë të Ramazanit, drejtori Muça ka vazhduar me gjelbërimin e qytetit, kësaj radhe në lagjen Fushë Tophanë.

“Agjerimi sot ka lezet
Me shumë qejf e filluam ditën duke mbjell lule tek rrethi në Fushë Tophane, që kur të dilni ta ndjeni bukurinë e pranverës”, ka shkruar Muça në facebook.