Kështu vallëzon në moshën 80 vjeçare Leze Qena(Foto)

Pavarësisht viteve që ikin, ajo e ka shpirtin e ri dhe këtë gjë nuk mund ta ndryshoj asgjë dhe askush, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja Leze Qena është yll prej më shumë se 60 vitesh dhe popullariteti i saj përherë ka qenë konstant.

Aktorja është ende mjaftë aktive në fushën e aktrimit, ajo luan në shfaqje, por edhe në seri televizive.

Leze Qena, së fundi ka qenë e ftuar në “Ballon pranverore” të “Rtv 21”, ku edhe ka vallëzuar pa u ndalë.

Ajo, po e shijonte çdo moment të kësaj mbrëmje, shkruan “Kosovarja”.