Momente më parë faqja zyrtare e ‘Këngës Magjike’ në Instagram ka zbuluar anëtarët e jurisë së këtij edicioni.

Enkel Demi, Arben Skenderi, Armend Rexhepagiqi, Jonida Maliqi, Dj Missrose dhe Dj Stone këta janë emrat e njohur të artistëve që stafi organizativ i festivalit ka përzgjedhur për t’i vendosur në pozitën e anëtarëve të jurisë.

Vite më parë formula e organizimit të ‘Këngës Magjike’ është ndarë në dy hapsira që iu dedikohen artistëve të rinj dhe artistëve të mëdhenj që do të marrin pjesë në festival.