Një aksident tragjik ka ndodhur ditën e sotme në rrugën Prizren-Zhur, transmeton Gazeta Metro.

Në këtë aksident humbën jetë tre persona të fmiljes Sopa nga Zhuri.

Babai R. Sope (50 vjeç_ si dhe dy djemtë e tij B. Sope (24 vjeç , dhe L. Sope 22 vjeç).

Kurse, shoferi i kamionetës nuk ka marrë lëndime dhe me urdhër të Prokurorit është dërguar në mbajtje